Care sunt procesele de tratare a suprafeței plăcii de aluminiu reflectorizante oglindă?

- Dec 29, 2020-

Vedem multe produse realizate din material de aluminiu oglindă-reflectorizante în viața noastră. Ca un nou tip de material de aluminiu, aluminiu oglindă este utilizat pe scară largă în decorarea interioară și exterioară reală a clădirilor și proiectarea diferitelor aparate electrice. Tratamentul suprafeței oglinzii plăcii de aluminiu oglindă poate avea un impact substanțial asupra performanței foii, și poate pune în pericol, de asemenea, durata de viață a plăcii de aluminiu oglindă. Deci, care sunt procesele de tratare de suprafață a plăcii de aluminiu oglindă?

1. Pulverizare:

Primul pas de tratare a suprafeței plăcii de aluminiu este pulverizarea. În funcție de cerințele diferite ale suprafeței oglinzii plăcii de aluminiu, proiectantul va utiliza diferite procese de pulverizare și uscare. Numai acele plăci de aluminiu cu o suprafață uniformă de pulverizare pot fi utilizate pentru producția de plăci de aluminiu reflectorizante oglindă.

2. Tratament de lustruire antioxidare:

În utilizarea efectivă, unii utilizatori se vor confrunta cu problema performanței reduse a oglinzii de aluminiu a plăcii de aluminiu oglindă, care este cauzată de tratamentul neregulat de suprafață al plăcii, iar suprafața oglinzii plăcii este extrem de dificil de curățat. Pentru a satisface natura diferită a mediului de utilizare, suprafața plăcii de aluminiu oglindă, de asemenea, trebuie să fie supusă unui tratament special de lustruire rezistent la oxidare.

Cele de mai sus este introducerea procesului de tratare a suprafeței plăcii de aluminiu reflectorizante oglindă. Precizia de tratare a suprafeței plăcii de aluminiu oglindă are o influență esențială asupra performanței cuprinzătoare a plăcii de aluminiu. Aceste plăci de aluminiu oglindă cu performanțe superioare pe piață au suferit tratamente de suprafață repetate, științifice și riguroase. Precizia prelucrării plăcilor de aluminiu nu numai că poate pune în pericol utilizarea decorativă a produsului, dar afectează, de asemenea, prețul de piață al produsului.