Reguli pentru utilizarea de instrumente de aluminiu în plăci de aluminiu oglindă

- Dec 23, 2020-

Pentru întărirea soluției solide de aluminiu, este o tehnologie relativ importantă. În dezvoltare, adăugarea de elemente la aluminiu pur formează o soluție solidă infinită sau o soluție solidă finită, care nu numai că poate obține rezistență ridicată, dar, de asemenea, obține plasticitate excelentă și bună Performanța de prelucrare a presiunii. Cele mai frecvent utilizate elemente de aliaj pentru consolidarea soluției solide în aliaje de aluminiu în general sunt cupru, magneziu, mangan, zinc, siliciu, nichel și alte elemente. În general, aliajul aluminiului formează o soluție solidă finită, iar unele aliaje binare formează o soluție solidă finită, iar toate au o solubilitate limită mai mare, care poate avea un efect mai mare de consolidare a soluției solide.

Pentru consolidarea aliaj de aluminiu, unele progrese este foarte dezvoltare. Pentru aluminiu pur, proprietățile mecanice nu sunt ridicate, și nu este potrivit pentru a face piese structurale care pot rezista la sarcini mai mari. În scopul de a îmbunătăți proprietățile mecanice ale aluminiului, unele elemente de aliaj sunt adăugate la aluminiu pur pentru a face aliaje. Elementele de aliaj adesea adăugate sunt cupru, siliciu, mangan, magneziu, crom, zinc, nichel, cobalt, titan, și stronțiu. Aceste aliaje sunt adăugate.

Aplicarea plăcii de aluminiu oglindă poate face, de asemenea, producția noastră să se dezvolte într-o direcție mai bună, iar astfel de progrese vor deveni mai bune.